Abraham
Tena Manrique
Abraham, Tena Manrique
Kiev Portella
El gran pianista, professor i membre fundador de la Fundació Mompou té en el seu extens programa de concert moltes de les obres per a piano compostes per Abraham Tena Manrique. És l'encarregat, a més d'estrenar diverses obres, algunes escrites especialment per a ell, en diversos teatres de Barcelona, Menorca, Tarragona,
2 Nocturnes Op. 4
3 Fantasiesücke Op. 28 per a clarinet i piano
Impromptu Op. 25
Confession Op. 36
Jenna Sung
La pianista Sud-coreana Jenna Sung va ser l'encarregada d'estrenar els 2 Preludes Op. 27 d'Abraham Tena Manrique, en un recital de piano ofert al King Charles Court Old Royal Naval College de Londres en 2014. En aquest programa de concert Jenna Sung va programar també el Carnaval Op. 9 de Schumann, Gaspard de la Nuit de Ravel i l'Andante amb variacions en F minor de Haydn.
Luis Becerra
Luis Becerra, excel.lent pianista és l'encarregat d'estrenar Khárôn I Op. 32 d'Abraham Tena Manrique el 23 de febrer de 2017 i portar-lo després a l'Auditori de València (22 de març).
George Sand Piano Dúo
George Sand Piano Duo (format per les pianistes Mireia Fruits i Laura Pérez), estrenen el Nocturne for piano for four hands Op. 19 d'Abraham Tena Manrique, a Madrid l'octubre de 2016. Grup de cambra seleccionat per l'AIE per a realitzar una gira de concerts durant 2017 per diferents ciutats d'Espanya (Madrid, Albacete, Mérida, Lugo, Palma de Mallorca entre altres). Una gira en la qual interpreten a més del Nocturne Op. 19, dues obres escrites també per l'Abraham Tena Manrique; el 'Paraphrasing Nietzsche' Op. 21 i l'estrena i reinterpretació del 'Jardí de les Hespèrides' Op. 37 (obra escrita per a elles).
Raquel del Val
Raquel del Val, pianista amb enorme trajectòria nacional i internacional, és l'encarregada d'estrenar a Londres, a la famosa església de St. James de Piccadilly, el proper 13 de febrer de 2017, la Bagatelle 'Alborada' Op. 23, escrita i dedicada a ella, per Abraham Tena Manrique.
Solistes de la OCNE (Orquestra y Cor Nacionals d' Espanya)
Els solistes de l'OCNE, són els encarregats de l'estrena, a l'Auditori Nacional de Madrid, de l'Octet 'Sèneca' Op. 30, obra d'Abraham Tena Manrique escrita per encàrrec de Sergio Espejo, pianista de l'OCNE. Aquesta estrena va tenir lloc l'1 de març de 2016, dins del Cicle Satèl·lits que anualment organitza l'OCNE.

Els mateixos solistes de l'OCNE van ser els encarregats de gravar l'obra en 'Estudio 206', programa musical de RNE (Ràdio Nacional d'Espanya).

https://www.youtube.com/watch?v=SFwvHdTCcUQ&spfreload=5

Agnieszka Grzywacz (Soprano)
Adriana Mayer (Mezzosoprano)
Ana Llorens (violín)
Javier Balaguer (Clarinete)
Sergio Espejo (Piano)
Angel Luis Quintana (Violonchelo)
Francisco Santiago (Barítono)
Bruno Vargas Calero (Viola)
Patricia García Gil
Patricia García Gil,brillant pianista establerta a Florència, estrena The Pilgrim Path Op. 20, 7 Fantasies i Epíleg (CDAN, Osca 2014). Un programa de concert que inclou a més els 2 Nocturnes Op. 4 del propi Abraham Tena Manrique, els valsos nobles de Ravel, una selecció de Preludes de Debussy i les tres danses argentines de Ginastera.

https://www.youtube.com/watch?v=_tfi7uLLajU
Marjanthi and Kosta Vrame
Marjanthi and Kosta Vrame interpreten (maig de 2016), al Palau de Congressos de Korçë (Albània), la Fantasie Op. 1 per a piano a quatre mans d'Abraham Tena Manrique. Concert anunciat a la televisió albanesa per tractar-se d'un concert homenatge, en el qual s'interpreten a més obres de Brahms, Tchaikoovsky, Verdi, entre d'altres.
Duet pianístic Tena Manrique
El Duo pianístic Tena Manrique, format per l'Esther i l'Abraham Tena Manrique, estrenen i intepretan en nombroses ciutats i festivals espanyols les obres per a piano a quatre mans escrites per Abraham. Teatres de ciutats com Barcelona, Toledo, Saragossa, Osca, Logronyo, Sòria, Terol, i un llarg etc. En el seu repertori s'inclouen obres de Mozart, Beethoven, Brahms, Schumann, Schubert, Liszt entre altres grans noms.
Moreno Bernardi
Moreno Bernardi i una fabulosa coreografia a càrrec de Lucía Toba d'Oca i Andrés B. Roca per a l'Nocturne per a piano Op. 9 d'Abraham Tena Manrique.

http://www.dailymotion.com/video/x41dvuf_why-does-someone-have-to-die_creation
Roser Carceller
La excel.lent clarinetista Roser Carceller i el brillant pianista, professor i membre fundador de la Fundació Mompou, Kiev Portella, estrenen les 3 Fantasiestücke Op. 28 (escrites i dedicades a aquests intèrprets) en el prestigiós Festival Fornells de Menorca (8 agost 2015).
Obra interpretada també pels mateixos destinataris de l'obra a la sala Musitekton de Barcelona, el 16 de gener del 2016.
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.