Abraham
Tena Manrique
Abraham, Tena Manrique
Currículum
En l'actualitat, gener de 2017, l'Abraham està escrivint, per encàrrec de Sergio Espejo, pianista de l'OCNE, 'Les Set Últimes Paraules de Crist a la Creu' per a ser presentada (en la temporada 2017-2108) en un dels Concerts Satèl·lits que organitza anualment l'OCNE, a l'Auditori Nacional de Madrid.

L'any 2016, l'Editorial Boileau publica el seu Octet Sèneca Op. 30. Obra escrita per encàrrec de Sergio Espejo, pianista de l'Orquestra i Cor Nacionals d'Espanya (OCNE) i estrenada l'1 de març a l'Auditori Nacional de Madrid a càrrec dels solistes de l'OCNE. Un dia abans de la seva estrena té lloc a Estudio 206, el programa musical de RNE, el seu enregistrament.

Un any abans, la mateixa Editorial Boileau publica el seu Quartet de Corda 'Don Quixote' Op. 22a i el seu Trio per a piano violí i violoncel 'Don Quixote' Op. 22b.

Nombrosos músics estrenen (o estrenaran) i interpreten (o interpretaran) algunes de les seves obres per a piano, per a piano a quatre mans i per a piano i clarinet, i altres obres per a altres agrupacions de cambra, entre d'altres. Músics com Kiev Portella, membre fundador dela Fundació Mompou i pianista molt presitigiós interpreta diverses obres a Barcelona, Tarragona, Menorca per citar algunes ciutats), George Sand Piano Duo (Madrid, Lugo, Palma de Mallorca, Mèrida, entre altres), Raquel del Val (estrenarà el proper febrer de 2017 a Londres la seva Bagatelle 'Alborada'), Jenna Sung (Birmingham), Patricia García Gil (Osca), Anthi Vrame ( Albània), Luis Becerra (encara per concretar les ciutats de la seva gira 2016-2017 que inclourà l'Auditori de València), i molts més músics de reconegut prestigi.
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.