Eduardo
Diago
Eduardo, Diago
Currículum
Gran part de la seva producció musical s'emmarca dintre de l'escena. Exemple d'això són les onze òperes de cambra que duu escrites de les quals ha estrenat set: ’Recorregut' (1991, estrenada a Mèxic), ’… y un tablero' (1994), ’Casting' (1995), ’Cecilio in memoriam' (1997), ’Omar el impotente (1998), ’Esquizofrenia' (2000) i ’Buenos días' (2005) sent l'autor del llibret de nou d'elles.
Aquestes obres han participat en diversos festivals com per exemple: 'Acert' (Portugal), 'Festival de Teatre de les Américas de Mèxic', 'Cicle de Música del segle XX', 'Festival d’Òpera de butxaca' i 'Grec' de Barcelona, 'Festival d'Òpera de peto' (Santiago de Compostela), 'Fira de Tàrrega', etc. així com també han estat representades en teatres de tot l'estat.

En el camp de la direcció escènica a més de dirigir les seves òperes, ha dirigit escènicament diverses òperes d'altres compositors i diversos espectacles músic-teatrals i com escriptor, alguns dels seus textos i llibret han estat musicalitzats per altres compositors.

A més de música per a l'escena (òpera, teatre, dansa, etc.) també el seu catàleg inclou nombroses obres instrumentals, tant per a solistes com per a grups de cambra i agrupacions simfòniques sent aquestes estrenades per intèrprets de reconegut prestigi.

Dins l’apartat 'obres' d’aquesta pàgina web es pot consultar el seu catàleg musical complet a més de mostres de partitures i gravacions en mp3 de la seva música..

Des de 2004 és vice president de l'Associació Catalana de Compositors (ACC) i des de 2009 és vice president de la Federació d'Associacions Ibèriques de Compositors (FAIC)


Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Tel : 605 166 975
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.