Jordi
Parramon Peralta
Jordi, Parramon Peralta
Currículum
Jordi Parramon (Santa Coloma de Gramenet 1959)
Estudis de música al Centre d'Estudis Musicals de Barcelona i als Conservatoris de Barcelona i Badalona. Estudis de tècnica vocal amb Carme Tulon, d'harmonia amb Benet Casablancas i Juan Luis Milán, i de piano amb David Padrós. De direcció de cor amb Manuel Cabero entre d'altres. Direcció d'orquestra amb Juan José Olives.
Ha col·laborat en diferents publicacions escrivint bàsicament sobre música contemporània (GRAMA, MONTSALVAT, EL MÓN, GRAN ENCICLOPÈDIA CATALANA DE LA MÚSICA). Com a director de cor ha dirigit els grups corals de diferents centres (Escola de Música de Santa Coloma de Gramenet, Escola Luthier de Barcelona) així com la coral L'Espirall de Santa Coloma o Dido i Aeneas de Mataró. Va crear i dirigir un grup instrumental (GIGA) amb el qual va estrenar obres de V. Solé, F. Taverna-Bech i J. Soler.
Actualment treballa ensenyant matèries teòriques (Llenguatge Musical, Història, Harmonia, Formes). També és professor de la Universitat Sènior del CDL (Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura).
Bàsicament ha escrit per a guitarra, piano, diferents conjunts de cambra i música coral. La seva música s'ha interpretat als Teatros del Canal de Madrid, Convento de Santa Ana (Sevilla), Auditori de Saragossa, Petit Palau i Auditoris Mompou i Toldrà de Barcelona. Han interpretat la seva música els pianistes José Alfonso Álvarez i Esther Heuberger, el violoncel·lista Pau Codina, Zoco Duo (Jacob Cordover, guitarra, i Laura Karney, oboè), el duo de violí i piano format per Octavi Martínez i Benjamin Frith i Grupo Enigma entre d'altres.
Contacte
El compositor no disposa d'informació de contacte adicional.
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.