Victor
Vallés Fornet
Victor, Vallés Fornet
Victor Vallés Fornet
Víctor Vallés Fornet (1984) naix a El Verger (Alacant). Finalitza el Grau Mitjà de trompeta i piano en els Conservatoris Professionals 'Tenor Cortis' i 'Josep Climent' de Dénia i Oliva respectivament, estudiant amb professors/es com Vicent Alberola, Patricia Gasquet i posteriorment amplia amb Marisa Blanes.

En el 2008 obté el títol superior de Composició i Premi Extraordinari Fi de Carrera en el Conservatori Superior de Música 'Joaquim Rodrigo' de València, estudiant amb professors com Ramon Ramos, Gregorio Jiménez, Enrique Sanz, César Cano, Emilio Calandín, Francisco Tamarit... i realitzant un treball de investigació (Matrícula de Honor) sobre els dos quintets de metall que té Enrique Sanz-Burguete fins el moment: Gaudí*um i Bettina versus Goethe. Treball el qual recentment li han publicat en forma d’anàlisi en la revista especialitzada en música contemporània Espacio Sonoro.
http://www.tallersonoro.com/anterioresES/25/index.html

En el 2010 finalitza el Màster de Música en l’especialitat de 'Música Contemporània' en la UPV amb un treball de investigació sobre Carmelo A. Bernaola titulat 'Análisis, flexibilidad y fenomenología en Morfología Sonora de Carmelo A. Bernaola'.
Realitza cursos d'anàlisi i composició amb Ivan Nonmick, Agustí Charles, Leonardo Balada, Bishoff... i de direcció amb José Rafael P. Vilaplana, Joan Espinosa, Jan Cober, Alex Schillings, Thomas Doos, Juan Luis Martínez Navarro i Josep Ramon Gil-Tàrrega.

Obres seves han sigut programades en Festivals com 'Synthèse 2008 de Bourges' (França), 'IV Jornadas de Música Contemporanea' (Córdoba –Argentina-), 'Jornadas cuadrafónicas' Universidad de Quilmes (Argentina), 'Zeppelín 08' (Barcelona), 'Llocs de Pas 09 i 10' (Barcelona), 'Punto de Encuentro 2007, 2008, 2010, 2011 i 2012' (Festival Nacional organitzat per l'AMEE ) 'Primavera Electroacústica en València 2007 i 2008' (València),
'Conciertos A LA PALAU' (València), 'Festival Spanish Brass Azira 2010, Festival BrasSuround Torrent 2012...

Algunes d’aquestes estan registrades tant en Cd, com en partitura en les editorials Al Puerto, Brotons & Mercadal, B&M Llevant i Omnes Band.

Ha sigut guanyador i finalista en diversos concursos de composició (destacant els 1ers Premis de la XLVIII edició del Concurs de Música Festera d'Alcoy i el de la IV edició del Premi Internacional de Composició de Música per a Banda de Muro) i jurat en concursos de interpretació.

Coma docent, ha impartit classes de harmonia i anàlisi en el Conservatori 'Mestre Vert' de Carcaixent, així com llenguatge musical, piano, conjunt instrumental... en diverses escoles de música de la Comunitat Valenciana.

Actualment compagina la seua activitat docent, la seua
contínua tasca compositiva, les classes de 4t de direcció amb J. R. P. Vilaplana i la direcció de la U.M. de Tàrbena i la U.M. Valladina de Vallada amb la realització del doctorat sobre l’obra de Carmelo A. Bernaola en el Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l’Art (DCADHA) de
la UPV.
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.