Agenda
29/11/2018
concert TRIO de VENTS - temporada MÚSICA d'ARA 2018
Dijous
29
novembre
19.30h.
Lloc : Sala Mompou - passeig Colom 6 - Barcelona
PROGRAMA

Rerafons hivernal (JM Mestres Quadreny)
Del vuit al vuit (Jordi Rossinyol)*
Triangle amorós (Jordi Codina)
Trio 1 –conversación- (Cristina Vilallonga)
Tre per tre (Anna Bofill)
Preludi i fuga catalana (Edmundo Eckart)

*estrena

Ivan Alcazo (oboè)

Nascut a Lleida el 1986, realitza els estudis d'oboè al conservatori de la seva ciutat natal amb Encarna Monzó (Orquestra Julià Carbonell de Lleida).
Es trasllada a Barcelona per a estudiar a l'Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya), oboè amb Dolors Chiralt i oboè barroc amb Xavier Blanch.
Estudia tible amb Jordi Vilaró, i amb Francesc Benítez al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.
Paralelament forma part de la Jonc (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), rebent classes dels professors Eduardo Martínez (Orquestra de Granada), Salvador Mir (Filharmònica de Gran Canària), Disa English (OBC), Gordon Hunt (Philarmonia i London Chamber Orquestra), Jose Manuel Gonzalez (Miró Ensemble, Real Filarmònica de Sevilla), Hans Martin Ulbrich (Tonhalle Orchester Zürich), Casey Hill (Orquestra Simfònica de Galicia), Alexandre Gattet (Orquestra Simfònica de Paris) i Víctor Anchel (Orquestra Nacional d'Espanya), i sota la direcció de Manel Valdivieso, Jordi Mora, Salvador Mas Conde, Karl Anton Rickenbacker i Josep Pons.
Es trasllada a Paris per a prosseguir els estudis d'oboè barroc i música de cambra al CNSMDP (Conservatori Nacional de Música i Dansa de Paris) amb els professors Michel Henry i Keneth Weiss. Forma part també de l'orquestra de música antiga del CNSMDP, sota la direcció de Daniele Latini, Jean-François Madeuf, Patrick Coën-Akenine, Lionel Sow i Sigiswald Kuijken.
Ha sigut membre de la Jove Orquestra Nacional d'Holanda sota la direcció de Richard Egarr, i de la Jeunne Orchestre Atlantique, amb els directors Louis Langrée i Alexander Janiczeck.
Ha col·laborat amb diferents grups de música antiga com el Colegium Orpheus, Capella Cracoviensis, Niewe Philarmonie Utrecht, Luthers Bach Ensemble, Hippocampus, Vespres d'Arnadí i l'Orquestra Barroca Catalana.
Ha sigut primer oboè de l'orquestra FIBO (Orquestra Barroca Finlandesa), sota la direcció d'Antti Tikkanen i François Fernandez, durant els anys 2014 i 2015.
Es col·laborador habitual de diferents orquestres simfòniques, com la Giorquestra, Orquestra de Càmbra de Granollers, ONCA (Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra), el grup instrumental 'Bcn216', l'orquestra 'Camerata 432', així com de l'OBC (Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya) amb els directors Corrado Bolsi, Andrea Marcón, Hansjorg Schellenberger, Pablo Gonzalez, Ernest Martínez Izquierdo, Clement Power, Francesc Prat i Jan Willem de Vriend.
Ha sigut professor d'oboè del Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.
Ha sigut membre de les cobles Bellpuig Cobla, Ciutat de Terrassa i Flama de Farners, així com de la Cobla de l'ESMUC sota la direcció de Salvador Brotons i Joan Albert Amargós.
Actualment es el tible solista de la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, sota la direcció de Marcel Sabaté, i professor d'oboè de l'escola de música Virtèlia de Barcelona.

Bartolomé García-Plata (clarinet)

Estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu i al CMMB. Ha rebut classes de J.Devesa, L. Passin i J. Fuster. Ha treballat repertori de cambra amb P. Busquets, K. Franke, A. Soler, Luiz de Moura... Ha guanyat el premi Pódiums 2006 a la millor interpretació d‘una obra catalana.
Ha tocat en diverses formacions musicals com l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Orquestra de Cambra del Teatre del Liceu, Orquestra de Cambra Catalana, Ensemble Obert,...
Ha format part del grup humorístic-musical La Trova amb el que ha actuat a teatres de tota Espanya durant quatre temporades. Forma part del tribunal de músics del carrer i del metro de Barcelona des del 2007. Ha dirigit la Banda de Mollet durant dues temporades.
Ha enregistrat treballs amb diferents formacions com a solista i com a col.laborador. Ha participat en festivals de música contemporània a BuenosAires, Rosario, Seul, Bratislava, amb el grup de cambra Diapasón. Director de la Banda del Raval de Barcelona. Tot això ho combina amb l’ensenyament a l’Escola de Músics i JPC de Barcelona.

Laura Guasteví (fagot)

Nascuda a Maó (Menorca, 1979) s’inicià en el fagot l’any 2001. Ha rebut classes d’Eduard Bazaco, Pep Borràs, Maria Crisol, Giorgio Mandolesi, Silvia Coricelli, Salvador Sanchís i David Tomàs, professor amb qui va cursar els seus estudis superiors obtenint el Títol d’interpretació CiC, especialitat Fagot (Esmuc 2008).
Ha estat fagot solista i contrafagot de la Banda Municipal de Barcelona les temporades 2007-2017 (Salvador Brotons, Henry Adams, Juan Miguel Romero i directors invitats de totes les temporades), segon fagot de l’OJCTTLL (2002-2006 A. Reverté), i ha col·laborat amb agrupacions com l’OSV (D. Jiménez, Gatti), Companyia Teatre Líric de Barcelona (flauta/fagot solista, J.M. Damunt), Orquestra Illa de Menorca (E. Colomer, X. Puig, M. Thomas, Dmitry Sitkovetsky, Josep Prats), Orquestra Simfònica de l’Esmuc (Salvador Mas, Ch. Hogwood), Murtra Ensemble (X. Puig), Orquestra de Cambra de Vila-Seca (Fernando Marina), ONCA (M. Conti, De Rose), Orquestra de Cambra de Granollers (Manel Valdivieso, A. Ros Marbà), Orquestra de Cambra Terrassa 48 (X. Puig), entre d’altres.
El juny de 2008 guanyà el Premi a la millor Interpretació d’un Compositor Català en el 16è concurs Josep Mirabent i Magrans de Sitges amb el Quintet Dada, amb l’obra Tema, variacions i coda de Salvador Brotons.
Com a flautista, va cursar el grau mitjà de flauta travessera amb el Pla 66, i ha rebut classes d’Adelaida Ponsetí, Salvador Brotons, Melissa Mercadal, Claudi Arimany, Magdalena Martínez, Jaume Cortadellas i Hervé Hotier.
Va ser professora de flauta a l’Aula de Música Masafrets de Mataró (2004-2011), i actualment és Professora de fagot al Conservatori de Grau Mitjà de Vila-Seca (2008-...) i a l'Escola de Música Centre les Arts de L'Hospitalet (2011-...). També ha ocupat el càrrec de Presidenta (2004-2015) i ha sigut fagot solista de la Banda Simfònica de Badalona entre 2000 i 2016 (Manel Barea), amb qui interpretà el Concert per a fagot i orquestra de Nino Rota i va fer l'estrena mundial del concert Impromptu, recuerdo y danza d'Alejandro Civilotti (novembre 2008).
A més, és Llicenciada en Història de l’Art (UB, 2001).
maig 2022
Dl
Dm
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Data amb esdeveniment de la ACC.
Data amb esdeveniment de Soci
Fes clic per veure'n el contingut
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.