David
Padrós Montoriol
David, Padrós Montoriol
Currículum
Va néixer a Igualada l'any 1942. Va fer els seus estudis musicals amb Jordi Albareda (piano) i Jordi Torra (harmonia, contrapunt, composició), estudis que va ampliar posteriorment a Alemanya i Suïssa amb Paul Baumgartner i Sava Savoff (piano), Hans Ulrich Lehmann i Kiaus Huber (composició) i Jürg Wyttenbach (interpretació de la música contemporània). Va viure a Basilea fins al 1982, on va desenvolupar una intensa activitat com a compositor, pianista i pedagog.
Des de l'any 1971, en que va ser estrenada Styx al Festival Internacional de Música de Barcelona, les seves obres han estat interpretades arreu d'Europa, entre altres Festivals internacionals al de Lucerna (Suïssa), al Gaudeamus Musikwoche (Holanda), a Europalia-85 (Bèlgica) i al de Barcelona (1987), en el qual va ser estrenada Confluències (Música per a Santa Maria del Mar), amb gran èxit de públic i de crítica.
Ha estat guanyador del premi Hans Lenz 1969 al mèrit artístic (Alemanya) i del premi de composició de la Fundació Landis & Gyr, l'any 1976 (Suïssa).
Contact
The composer has not given any additional contact information.
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.