Joan Antón
Moreno Sánchez
Currículum
Compositor i pedagog. Realitza els seus estudis de piano i composició al Conservatori Superior de Música de Barcelona on obtingué el títol de Grau Superior d'Harmonia, Contrapunt, Composició i Instrumentació sota la direcció de Xavier Montsalvatge i Josep Soler. Posteriorment amplià els estudis de composició i anàlisis i tècniques de la música electroacústica amb Gabriel Brncic. A més d'assistir a diferents cursos i seminaris amb Lluís Callejo, Luigi Nono, Oració Vaggione, Dieter Schnaber. Al Festival Internacional de Manuel de Falla a Granada, amb Carmelo Bernaola, Luis de Pablo, Tomás Marco i Joan Guinjoan. Al Festival Internacional de G.M.E.B. a Borges, França. El 1986 rep una beca per assistir al 33 Internacional Ferienkurser fur Neue Musik de Darmstadt (Alemanya).
El 1991 va rebre l'encàrrec del Gabinet de Música Electroacústica de Cuenca on va composar l'obra El hombre sin atributos i Buenache.
Ha realitzat el muntatge i la composició musical de diverses pel•lícules. Algunes de les seves obres han estat enregistrades en disc 'vol III ACC'.(Quintet Academia de Praga) La seva producció ha estat molt variada i programada a diversos països i també a les programacions que periòdicament realitza l'Associació Catalana de Compositors i la Fundació Phonos de Barcelona.
Activitats dins el camp de la pedagogia:
Curs de pedagogia musical Kodaly,Mètode Ireneu Segarra,
Estudis de la pedagogia musical de grup, amb el professor JOE WOITAK
Organitzat per la Diputació de Barcelona.
Contacto
Puede contactar con el compositor a través de los siguientes medios :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.