Manuel
García Morante
Currículum
Manuel García Morante
Manuel García Morante va néixer a Barcelona al gener de 1937.
Compositor i pianista, és mestre de repertori vocal als Conservatoris Superior Municipal de Música i Superior de Liceu, ambdós de Barcelona. En aquest darrer realitzà estudis amb Júlia Sicart i els amplià a París amb Charlotte Causeret, Hélène Amiot, Juan Bochet i, posteriorment, amb Monique Deschaussées.
A Espanya va fer repertori vocal amb Conxita Badia, col•laborant-hi juntament amb Janine Micheau en els Cursos d'Interpretació Francesc Viñas de Barcelona.
Durant la seva estada a París va treballar la música vocal francesa amb Pierre Bemac i va assistir als cursos Públics d'Alfred Cortot, Francis Poulenc i Olivier Messiaen.
Ha actuat a Espanya i en importants capitals estrangeres com París, Londres, Berlín, Ginebra, Buenos Aires, Pequín i Hong-Kong, ha realitzat gires a la Unió Soviètica i al Japó. Tanbé col•labora habitualment amb Victòria dels Àngels.
Ha donat màster classes a la Universitat de Música Elizabeth d'Hiroshima, cursos públics d'interpretació de música espanyola i francesa per a pianistas i cantants a Kobe, i ha fet de professor en els cursos d'estiu de Pollença (Mallorca).
Des de l'any 1979 es dedica intensament a la composició i dins la seva producció figuren obres per a piano, cor i guitarra així com diversos cicles de cançons i nombroses harmonitzacions de melodies populars catalanes, sefardites, andaluses, japoneses, entre d'altres.
Contacto
El compositor no dispone de información de contacto adicional.
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.