Abraham
Espinosa Devesa
Currículum
Començà els estudis musicals als 15 anys amb la professora Núria Garriga, per continuar-los al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Cecilio Tieles, on va obtenir el grau superior de piano i el grau superior de música de cambra.
Posteriorment va ampliar estudis de piano i música contemporànea amb el mestre Jean-Pierre Dupuy.
Altres profesors importants en els seus estudis musicals han sigut Domingo González de la Rubia, en matèries teòriques i Alejandro di Constanzo en piano-jazz.
Com a pianista ha acompanyat a nombrosos cantants i instrumentistes en concerts i events, i ha participat en nombrosos concerts.
Autodidacta com a compositor, ha composat vora una trentena d'obres, la majoria per a piano sol, entre les quals destaquen diversos àlbums com: 'Escenes de nens: 40 peces per a piano', '12 estudios flamencos para piano', 'Àlbum per a piano a 4 mans', 'Suites flamencas 1 i 2', 'Furia flamenca', aixi com el 'Concierto flamenco para piano a 4 manos y orquesta', encàrrec de Carles&Sofia piano duo, i la 'Sonata flamenca para flauta y piano' que estrenaran Patricia de No i Cristina Casale, etc.
També és editor de les seves pròpies obres, les primeres en ser publicades en format llibre han sigut 'Escenes de nens' i '12 estudios flamencos'.
Entre els anys 2004 i 2007, junt amb David Martínez, amb qui formava el 'Kaotic Club', va composar i produïr músiques per a obres de teatre, la majoria del director Iñaki Garz, i programes de tv, com 'El especialista' i 'Hospital' de Mediapro.
Darrerament també ha realitzat incursions en la música per a curtmetratges i videojocs, destacant els curtmetratges del director Javier Lozano 'Elixir' i 'Eluum'.
Al desembre de 2017, la pianista Cristina Casale estrenà els '12 estudios flamencos para piano' al Petit Palau amb gran acollida per part del públic, i els oferirà en concerts a diverses gires per Xina i Estats Units.
Contacto
El compositor no dispone de información de contacto adicional.
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.