Lluís M.
Bosch I Daniel
Lluís M., Bosch I Daniel
Currículum
LLUÍS M. BOSCH i DANIEL neix a Barcelona l’any 1966. Titulat superior en Composició i Instrumentació, Pedagogia Musical i Musicologia al Conservatori Superior de Musica d’aquesta ciutat.

Ha compost al voltant de trenta-cinc obres, la major part d’elles de petit format (solo, duo, trio i quartet) i especialment pensades amb finalitats didàctiques. Una vintena d’elles han estat publicades (a Clivis Publicacions i a Brotons & Mercadal). Guanya diferents premis de composició.

És professor per oposició (1989) al Conservatori de Manresa (Barcelona), on dóna classes d’Harmonia, Composició, Anàlisi i Formes Musicals.

Creador dels espectacles per a infants MÚSICA DIBUIXADA (2001) i MÚSICA ENCANTADA (2008) amb els quals ha ofert més de 270 representacions arreu del país. La filosofia d’aquests espectacles és la de potenciar la creativitat dels infants partint d’amalgamar la música amb la imaginació. Són dues propostes d’autor que aposten per la innovació en el fet d’escoltar la música. El propi compositor participa activament en les representacions. Actualment treballa en la MÚSICA SECRETA que farà trilogia amb les altres dues.

El fascina la senzillesa i la complexitat presents a la naturalesa. Des dels tretze anys planta un hort a l’estiu per menjar tomàquets i compartir-los amb els amics. Està convençut que el poder de la imaginació és el recurs més preuat que té al sarró.

Lluís M. Bosch i Daniel resumeix així la seva filosofia: «Explicar la meva petita història mitjançant la música, oferint tota mena de detalls sense explicitar-hi res, és per a mi un alliberament, una catarsi que m’asserena i em dóna la pau i l’assossegament necessaris per continuar essent optimista.»

El seu lloc web: www.musicadibuixada.com
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.