Marcos
Bosch
Marcos, Bosch
Currículum
Neix a Barcelona el 1966. S'inicia a la música mitjançant la guitarra, sent V. Mayol el seu principal professor. Estudia Contrapunt, Armonia, Anàlisi i Composició a la Fundació Phonos amb G. Brncic i al Conservatori de Badalona amb M. A. Hurtado, M. Roger, B. Casablancas y J. Soler. És llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona i Doctor en Musicologia per la Universitat Autónoma de Barcelona (Tesi sobre Benjamin Britten: https://www.educacion.gob.es/teseo/mostrarSeleccion.do#)
Entre la seva producció destaquem la 'Pieza para Trío' per a Violí., Cello i Piano, el 'Octeto' per a conjunt instrumental, la 'Sonatina' per a quartet de Flautes de Bec (obra encàrrec de l'ACC), 'Introducció i tema amb variants', per a piano, 'Salve Regina' per a veus blanques, orgue i recitador (obra encàrrec de l'Escolania de Montserrat) i 'Sexteto' per a conjunt instrumental.
També és autor d'articles relacionats amb temes musicals.
Entre el 1992 i 1997 fou professor de Contrapunt i Fuga al Conservatori Superior del Liceu. Des del 1997 fou professor de Fuga i Formes Musicals, Història de la Música etc. al Conservatori Municipal de Badalona. També fou professor associat a la UAB durant el curs 2006-07
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
correo electrónic : mmarcosbosch@gmail.com
Telèfon : 687547043
: 687547043
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.