Cristina
Vilallonga
Cristina, Vilallonga
Currículum
Compositora, lletrista i cantant. Ha realitzat els seus estudis musicals a diferents paisos: a Estats Units, a la Berklee College of Music de Boston, amb llicenciatura (cum laude) en Composició i Banda Sonora. A París, va estudiar composició i orquestació a la Academia Rusa de la Salle Pleyel amb el maestre Yuri Galpierin i al Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona.
Ha composat una ópera, música de cambra, obras per espectacles de dansa, obre simfonica i bandas sonora de curtometratjes, video-art, pel-lículas (El Domini dels Sentits de María Ripoll, El Sistema de Robert Hein, de Antoni Salgot entre altres) y series de televisión (Para qué sirve un marido, de Rosa Vergés, Veo-Veo, de María Ripoll).

Ha obtingut el Primer Premi de Orquestra de corda del Berklee College of Music amb El alma del invierno i el Symphony Youth Award per el seu treball musical. El seu treball en el mitjà audiovisual també ha rebut el reconeixement internacional amb premis de prestigi. En la actualitat combina la seva actividad de compositora amb la de cantant, arrenjadora y productora musical .
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.