Albert
De La Fuente Morató
Albert, De La Fuente Morató
Currículum
Breu biografia

Compositor autodidacta i enginyer industrial. Es crià en una família sense cap mena de tradició musical a Vilafranca del Penedès, i seva formació musical es redueix a classes de piano amb Assumpta Breda dels 16 als 18 anys.

Als 19 anys començà a estudiar harmonia i composició per compte propi, compaginant-ho amb els seus estudis d'enginyeria superior a Barcelona. Actualment compagina la seva vocació de compositor amb la de consultor en enginyeria mecànica i amb la de professor a la Universitat Politècnica de Catalunya.

La seva música mescla indistintament influències de l'art acadèmic i del popular; i consisteix en general en un maridatge d'estructures clàssiques, inflexions folklòriques o jazzístiques, i estètiques dels segles XX i XXI. El seu llenguatge és generalment tonal o modal, però sense por de la dissonància o el cromatisme extrem.

La seves obres s’han interpretat al Palau de la Música Catalana i en concerts organitzats per la Banda del Prat, l’Orquestra Styria i pel Cor Albada. El seu canal de Youtube compta amb més de 2.400 subscriptors.

Ha estat guardonat amb 3 primers premis i una menció d'honor al II Concurs de Composició dels Cors Joves de Catalunya (Barcelona, 2020) i amb el premi del VII Concurs de Composició de Sant Antoni (Barcelona, 2020).

Links
www.albertdelaf.com
www.youtube.com/adlfm
www.instagram.com/albertdelaf_
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.