Adolfo
Villalonga Juan
Adolfo, Villalonga Juan
Currículum
Nascut a Eivissa en 1970, va començar estudis d'harmonia amb el compositor Raymond Andres, simultanejant-los amb els de piano i acompanyament amb Vera Sykora i Juana María Coll, respectivament. Acabat el grau mitjà en el Conservatori Professional de Balears, va continuar estudis en el Conservatori Superior de Barcelona amb Xavier Boliart i Angels Rexach, obtenint les llicenciatures superiors de llenguatge, composició, direcció de cors, pedagogia i direcció d'orquestra.
Posteriorment realitza cursos de perfeccionament amb Albert Guinovart, Albert Sardà, Joan Albert Amargós, Lluís Vergès, tallers de música per a la imatge en els cursos Manuel de Falla a Granada, taller d'art radiofònic amb José Iges en el CDMC a Madrid, cursos de direcció de banda amb Luís San Jaime i Rafael Sanz Espert
Ha realitzat nombrosos concerts en centres de Balears i Barcelona, concerts varis d'orgue amb música de tecla espanyola del renaixement i barroc espanyol, així com diversos muntatges musicals en pel·lícules d'autor i exposicions artístiques. Des de 1998 resideix a Eivissa on és professor per oposició de fonaments de composició en el Conservatori Professional d'Eivissa, així com sotsdirector de la banda simfònica i co-director de l'orquestra simfònica Ciutat d’Eivissa. Ha compost obra simfònica, coral, de càmera, de banda, una òpera de càmera, així com diferents i variats arranjaments per a formacions heterogènies clàssiques i grups moderns.
La seva obra ha estat retransmesa per Ràdio clàssica així com participat en cicles de música contemporània.
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Facebook: : Adolfo Villalonga Juan
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.