Pere
Casas Torres
Pere, Casas Torres
Pere Casas
Membre de l’Associació Catalana de Compositors des de 1989, li han interpretat obres seves a Terrassa, Barcelona, Sabadell, Madrid, Tarragona, Vigo, València, Festival de Música de Torroella de Montgrí, Festival de Música de Peralada, Màlaga, Festival Grec 1998, Andorra, Basel, Luxemburg, París, Düsseldorf, Bad Brückenau, Brussel·les, Dormagen, Willich, Hamburg, Palerm, Cracovia, Budapest, Berlín, Perpinyà i Londres, entre d’altres.

Primer premi de composició de Joventuts Musicals de Barcelona l’any 1989. Finalista del concurs de composició de Radio France (Paris) l’any 1991.

Ha rebut encàrrecs de diverses formacions i entitats, entre les que destaquen Joventuts Musicals d’Espanya, aula de cant del Liceu, la Fundació J.V.Foix, el grup de música contemporània Música XXI, el quintet de vent de l’Orquestra de Cadaqués, la Fundació 'La Caixa', l’Ajuntament de Sabadell per a l'enregistrament d’unes obres a encàrrec del Trio à cordes de París (1992) i de la London Sinfonietta (1997), el Centro para la Difusión de la Música Contemporánea de Madrid, el festival de música Joves Europeus (Barcelona 1998), la Fundació Caixa de Sabadell, l’Spanish Brass Quintet, el Festival de Música contemporània Ciutat de Màlaga, la Orquestra Simfònica del Vallès i de la Orchester Deutsche Oper de Berlin.

Col·labora amb la artista plàstica alemanya Janina Wildra-Lamberty.

Entre els anys 1999-2003 és assessor musical a TV3, BBC i Via Digital.

Actualment col·labora com a assistent musical a l’estudi Anacrusi, realitzant enregistraments per als segells discogràfics d’Harmonia Mundi i Naxos, entre d’altres.

Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.