Agenda
05/11/2020
CÉSAR ARÍTIDES MATEOS (violí) i JACOB CORDOVER (guitarra)
Dijous
5
novembre
20h.
Lloc : Auditorio Eduard Toldrà del Conservatorio, c/ Bruc 112
PER CAUSES ALIENES A L'ACC I PER DECISIÓ DE LA SALES I ENTITATS COL•LABORADORES I EN ESTRICTE COMPLIMENT DE LA NORMATIVA LEGAL QUE AQUESTS DIES ES REFEREIX A LES ACTUACIONS PÚBLIQUES EN AUDITORIS US COMUNIQUEM QUE EL/S CONCERTS DE VIOLÍ I GUITARRA, PREVISTOS PELS DIES 5 I 6 DE NOVEMBRE, HAN ESTAT ANUL•LATS. SENS DUBTE, ACORDAREM UNA NOVA DATA PER PODEROFERIR-LOS.

ENTRADA LLIURE

Aquest concert també es podrà seguir en directe

emissió en directe: https://www.youtube.com/watch?v=Ru5I0y_MWgs&feature=youtu.be


PROGRAMA


Suite en Sol major per a violí i guitarra - GLÒRIA VILLANUEVA
I
VI

Dos pintors japonesos budistes - DOMÈNEC GONZÁLEZ DE LA RUBIA
I - Tenshō Shūbun (+1463)
II - Sesshū Tōyō (1420 – 1506)

Canción Primera* - DIEGO CORRALIZA

2 Suggestions - SALVADOR BROTONS
I - Balada
II - Toccata

Tres peces Naïf - JORDI CODINA
I - Nina de drap
II - Bressol
III - Vals

Retrats d´un dolç instant - LLUÍS M. BOSCH
I - Primer esbós
II - Perspectiva interessant
III - Nou esbós
IV - Perspectiva final

Dos moments per a violí i guitarra - EDUARDO DIAGO
I - Serena
II - Inquieta


* obra ganadora del I Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet en Composición

----------------------------------------
CÉSAR ARÍSTIDES MATEOS (violï)

Arístides inicia els seus estudis de la mà del seu pare a l'edat de 5 anys, la seva
formació va adquirint rellevància a l'hora que compagina els estudis amb professors
exigents que van perfilant estil i caràcter d'un músic lliurat a la conquesta de totes les
facetes.

Així doncs, estudia amb, Lev Kaplan, Levon Galstian, Kostadin Bogdanoski i amb rellevància amb Kai Gleusteen, entre altres.

Forma part en diferents formacions, ja sigui en Orquestra o com a Solista, participant asi, com a Concertino de la Orquestra Juvenil de Diaula, de solista amb l'Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, participa en diversos cicles i festivals tant per a joventuts musicals i institucions variades, així com cicles estables en el MEAM, PALACIO MOXO entre altres. Realitza en el 2012 un cicle de concerts al Poble Espanyol de 60 concerts els quals interpreta íntegrament obra espanyola del compositor navarrès Pablo SARASATE, dins del mateix projecte realitza per al Reial Cercle Artístic de Barcelona 5 concerts interactius de caràcter pedagògic, en els quals explica i relaciona, amb l'ajuda de projeccions, vida i obra de Joaquín Sorolla i Pablo Sarasate.

Com a solista a interpretat entre altres ( Concert de Brahms op.77, Rondo caprichoso Camille Saint Saens, Beethoven op.61 ) Avui dia compagina dintre de la seva visió ecleptica, carrera instrumentista amb l'innovació de projectes culturals i programació i viabilitat d’aquests, Creació de l’escola de Música Cronom Blues, Producció i disseny de la programació de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, i la Fundació Europea Socio-Cultura )
Toca amb un Gand Bernardel (1880)


JACOB CORDOVER (guitarra)

Actualment viu a les muntanyes, a sud de Catalunya, i és posseïdor d'una vibrant i variada carrera internacional sent objecte de les millors crítiques per part de la premsa especialitzada: El guitarrista australià Jacob Cordover «ho té tot - tècnica, musicalitat i programació enginyosa »(American Record Guide).
«Un artista consumat» (Adelaide Advertiser, Austràlia).
Ha realitzat concerts a més que 12 països i quatre continents, oferint recitals i concerts de cambra o actuant com a solista al costat de prestigioses orquestres internacionals i ha realitzat, fins ara, cinc treballs discogràfics.

En els seus concerts, interpreta un repertori eclèctic i ampli, abastant tota la història de la guitarra clàssica, però el seu entusiasme per la música contemporània ha desembocat en una fructífera activitat d'encàrrecs i estrenes mundials de música actual. D'altra banda, el seu interès per les obres musicals de segle XIX, l'ha conduït, també, a realitzar nombrosos concerts amb repertori i instruments històrics. Ha rebut molt bones crítiques tant per les seves interpretacions de de J.S. Bach com per la seva implicació i bon fer en la música contemporània.
agost 2021
Dl
Dm
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Data amb esdeveniment de la ACC.
Data amb esdeveniment de Soci
Fes clic per veure'n el contingut
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.